Broek inkorten

Na lang zoeken is het je eindelijk gelukt: je hebt de spijkerbroek van je dromen gevonden! Toch is er een klein probleempje. De broekspijpen zijn helaas veel te lang. Gelukkig hoeft dit tegenwoordig niet meer te betekenen dat je weer op zoektocht moet naar die ene perfecte spijkerbroek. Bij de Groningse Schaar korten wij graag jouw broek in, zodat het als gegoten zit. Op die manier bespaar je niet alleen aanzienlijk op de kosten van een nieuwe spijkerbroek, maar ben je ook direct milieuvriendelijk bezig. Kom binnenkort langs in ons naaiatelier in Groningen en wie weet straal jij binnenkort in jouw schitterende nieuwe spijkerbroek.

Eenvoudigste manier om een broek in te korten

Heb je haast en wil je daardoor het liefste nog vandaag jouw broek laten inkorten? Dan is het mogelijk om dit zelfstandig te doen. Hiervoor pak je een spijkerbroek in de juiste lengte uit je kledingkast en knip je vervolgens de te lange broek op deze lengte. Haal hierna de scherpe zijkant van de schaar langs de zoom om de zoom te ontrafelen. Het is ook mogelijk om de spijkerbroek hiervoor in de wasmachine te gooien. Natuurlijk ziet dit er aanzienlijk minder mooi uit als wanneer je jouw broek laat inkorten door een professionele kledingmaker.

Hoe gaat het vermaken in zijn werking?

Wanneer je jouw spijkerbroek wil laten inkorten, dan is het handig om te weten dat dit niet de moeilijkste taak van de wereld is. Bij de Groningse Schaar doen wij dit vrijwel dagelijks wat betekent dat je bij ons altijd verzekerd bent van een professionele afwerking. Voordat wij jouw broek kunnen vermaken, zal je in ons naaiatelier allereerst de spijkerbroek moeten passen. Op die manier kunnen wij de gewenste lengte vastspelden. Zodra dit klaar is, knippen wij op een later moment jouw broek op de juiste lengte en zoomen wij dit om. Dit doen wij door gebruik te maken van dezelfde kleur draad als de stiksels van jouw broek, zodat het niet zichtbaar is dat jij je spijkerbroek hebt laten inkorten.

Kosten van een broek inkorten

Ben jij op zoek naar een professionele kleermaker in Groningen om jouw broek te laten inkorten? Dan is de Groningse Schaar dé beste keuze voor jouw portemonnee! Bij ons betaal je nooit meer dan nodig is. Ondanks onze scherpe prijzen is het lastig om een standaardprijs te benoemen voor het inkorten van een broek. Dit komt doordat niet iedere broek dezelfde werkuren vereist. Voor een prijs op maat is het dan ook te adviseren om met jouw kledingstuk naar ons naaiatelier in Groningen te komen. Op die manier weet je direct wat je kunt verwachten als je overweegt om jouw broek te vermaken.

De Groningse Schaar is jouw kleermaker in Groningen

Zodra jij jouw broek op een professionele en betaalbare wijze wilt laten inkorten, dan ben je van harte welkom bij de Groningse Schaar. Wij voeren vrijwel iedere broek reparatie uit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verstelwerkzaamheden, een nieuwe rits of het repareren van gaten. Wij blazen ieder kledingstuk een tweede leven in. Goed voor het milieu en jouw portemonnee. Bekijk snel onze openingstijden en kom langs in ons naaiatelier voor een kopje koffie of thee. Hier krijg je vervolgens van ons een vrijblijvende prijsopgave voor het inkorten van jouw spijkerbroek!

broek inkorten