Stomerij in Groningen

Heb jij verschillende kledingstukken met vlekken of een nare parfumlucht erin? En weet jij je inmiddels geen raad meer, omdat je echt alles al geprobeerd hebt? Kom dan langs bij de Groningse Schaar in de binnenstad van Groningen. Behalve ons naaiatelier beschikken wij over een stomerij waarin wij kledingstukken weer een nieuw leven inblazen. Zo hebben wij in het verleden al veel Groningers mogen verblijden met het verwijderen van hardnekkige vlekken en geuren. Stap vandaag nog onze stomerij binnen en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Waarom kleding naar de stomerij brengen?

Je hebt vast wel eens kledingstukken gekocht waarvan het waslabel aangeeft dat het slechts gereinigd mag worden door een stomerij. Hierbij gaat het veelal om kledingstukken die zijn gemaakt van natuurlijke vezels als wol en zijde. Deze kledingstoffen staan erom bekend dat ze krimpen, verwringen en hun kleur verliezen zodra het wordt gewassen in water. Om dit te voorkomen is een bezoek aan een stomerij geen slecht idee. Hier worden kledingstukken die gemaakt zijn van wol en zijde gereinigd door gebruik te maken van verschillende vloeistoffen die vlekken en vuil eenvoudig verwijderen. Hierdoor krijgen de desbetreffende kledingstukken een ‘als nieuw’ conditie, waardoor jij nog langer kunt genieten van jouw pareltjes. Dit klinkt toch als muziek in de oren?!

Laat nare luchtjes en vlekken als sneeuw voor de zon verdwijnen

Overweeg jij al een langere tijd om bepaalde kledingstukken weg te gooien doordat je misselijk wordt van de nare luchtjes? Of zitten er vlekken in die je er zelfs met oma’s goudentips er niet uit krijgt? Dan is het een uitstekend idee om deze kledingstukken onder handen te laten nemen door een professionele stomerij. Bij de Groningse Schaar repareren wij niet alleen kledingstukken, maar beschikken wij ook over een eigen stomerijservice. Kom dus snel langs met jouw geliefde kledingstukken zodat wij ze grondig kunnen inspecteren. Mogelijk zijn wij dé oplossing om de nare geuren en vlekken als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen.

Grote spullen zijn van harte welkom

Bij de Groningse Schaar weten wij inmiddels dat niet alleen kledingstukken van tijd tot tijd een bezoekje aan de stomerij verdienen. Gordijnen, tapijten en dekbedden staan er namelijk om bekend dat ze vies kunnen worden, waardoor het verloop van tijd noodzakelijk is om deze grote spullen te reinigen. Zeker wanneer je regelmatig gaat gourmetten of huisdieren in huis hebt is een stomerij geen overbodige luxe. Daarom zijn grote spullen bij onze stomerij in Groningen van harte welkom. Na het inleveren van deze spullen gaan wij altijd op professionele wijze te werk, waardoor jouw gordijnen, tapijt of dekbed weer zo goed als nieuw is. Geniet van de frisheid die de stomerij met zich meebrengt.

De Groningse Schaar is jouw stomerij in Groningen

Wanneer je jouw bevuilde kledingstukken op een professionele en betaalbare wijze wilt laten reinigen, dan ben je van harte welkom bij de Groningse Schaar. Wij beschikken behalve een naaiatelier ook over een stomerij. Dit geeft ons de mogelijkheid om kledingstukken en andere grote spullen weer in hun oude glorie te herstellen, zodat jij er nog langer van kan genieten. Goed voor het milieu en jouw portemonnee. Bekijk snel onze openingstijden en kom langs in onze stomerij in Groningen voor een kopje koffie of thee. Tegelijkertijd krijg je van ons direct een vrijblijvende prijsopgave voor de gewenste reinigingen!

stomerij in Groningen