Motorpak repareren

Als echte avonturier is er niets fijner dan tijdens de zonnige dagen van het jaar op de motor te stappen. Jij weet als geen ander dat iedere kilometer puur genieten is. Hierbij bedoelen wij het gevoel van vrijheid tijdens het nemen van bochten, de nodige power en een lekker geluid die de motor met zich meebrengt. Allemaal redenen waarom het motorrijden een feestje is. Toch kan het verloop van tijd gebeuren dat jouw motorpak beschadigingen oploopt. Wanneer dit het geval is, dan ben je van harte welkom bij de Groningse Schaar. Wij hebben jarenlange ervaring met het repareren van motorpakken waardoor jij snel weer goed beschermt op de motor kan stappen. Kom langs in ons naaiatelier en krijg een vrijblijvende prijsopgave!

Ga veilig de weg op met passende motorkleding

Het zal je hoogstwaarschijnlijk verbazen, maar het dragen van motorkleding is wettelijk niet verplicht. Het enige dat verplicht is tijdens het motorrijden is het hebben van een ECE 22.05 goedgekeurde motorhelm. Dit is om te voorkomen dat je tijdens een ongeluk te maken krijgt met ernstig hoofdletsel. Ondanks dat motorkleding niet verplicht is in Nederland, doe je er altijd goed aan door een passend motorpak te dragen.

Hiermee wordt het motorrijden niet alleen een stuk comfortabeler maar maak je de kans op blijvend letsel aanzienlijk kleiner. Denk hierbij onder andere aan het glijden over het asfalt tijdens een heftig verkeersongeval. Als motorrijder ben je enorm kwetsbaar in het verkeer, waardoor het voorkomen van letsel nog altijd beter is dan genezen. Een goed passend motorpak is dus belangrijker dan ooit tevoren. Heeft jouw motorpak beschadigingen opgelopen? Schroom dan niet om jouw motorpak te laten repareren, zodat het weer een tweede leven krijgt.

Hoe gaat het in zijn werking?

Wanneer je jouw motorpak wil laten repareren, dan is het handig om te weten dat dit bij ons altijd met de uiterste zorgvuldigheid gebeurt. De afgelopen jaren hebben wij al veel motorrijders mogen verblijden met hun herstelde motorpak wat betekent dat je bij ons verzekerd bent van een professionele afwerking. Voordat wij jouw motorpak kunnen vermaken, zal je in ons naaiatelier allereerst de motorpak moeten passen. Op die manier kunnen wij de gewenste afmetingen vastspelden. Zodra dit klaar is, bespreken wij nogmaals al te verrichten werkzaamheden door zodat wij hiermee later aan de slag kunnen. Tijdens het repareren van jouw motorpak gebruiken wij dezelfde kleur draad als de stiksels van de motorkleding. Op die manier is het niet zichtbaar dat jij je motorpak hebt laten herstellen.

Kosten repareren van een motorpak

Het repareren van een motorpak is een precies klusje die je het liefste door een professional laat uitvoeren. Dit brengt wat meer kosten met zich mee, maar je wil uiteraard niet besparen op jouw eigen veiligheid. Bij de Groningse Schaar hebben wij al meer dan tien jaar ervaring in het herstellen van een motorpak. Hierdoor weten wij als geen ander dat ieder motorpak anders is en daardoor verschillende kosten met zich meebrengt. Om een prijsindicatie te krijgen, kan je dan ook het beste bij ons naaiatelier in Groningen langskomen. Neem hiervoor jouw motorpak mee en geef aan wat jouw wensen zijn. Dit maakt het voor ons mogelijk om de totale kosten te bepalen zodat jij direct weet waar je aan toe bent.

De Groningse Schaar is hét adres voor het herstellen van motorpakken

Heeft jouw motorpak enkele beschadigingen opgelopen? Dan ben je van harte welkom bij de Groningse Schaar. Wij voeren vrijwel iedere reparatie uit voor motorpakken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verstelwerkzaamheden, een nieuwe rits of het repareren van gaten. Wij blazen ieder motorpak een tweede leven in. Goed voor het milieu en jouw portemonnee. Bekijk voorafgaand aan jouw bezoek onze openingstijden en kom bij ons langs voor een vrijblijvende prijsopgave. Wie weet mogen wij binnenkort dan wel op professionele wijze jouw motorpak herstellen!