Trouwjurk op maat maken

Staat jouw grote dag over enkele maanden voor de deur? Maar zit jouw trouwjurk nog niet als gegoten? Dan is het volkomen te begrijpen dat jij hierover loopt te stressen. Je wilt immers niet op jouw bijzondere dag te maken krijgen met een afzakkende of zelfs een uitgescheurde jurk. Om dit te voorkomen is het mogelijk om jouw trouwjurk te laten vermaken bij de Groningse Schaar. Wij zijn inmiddels dé specialist in het op maat maken van een trouwjurk en hebben daardoor al veel aanstaande bruiden mogen helpen. Kom langs met jouw schitterende jurk en laat ons helpen om jouw bruiloft onvergetelijk te maken!

Wij nemen uitgebreid de tijd voor je

Niets is mooier dan een trouwjurk die zich precies vormt naar jouw lichaam. Je zal merken dat jij hierdoor niet alleen gaat stralen, maar je ook direct comfortabel voelt. Een trouwjurk op maat is speciaal aangepast naar jouw lichaam wat ervoor zorgt dat het als het ware aanvoelt als een tweede huid. Dit maakt het dragen van de jurk een echt feestje. Om jou geweldig te laten voelen tijdens jouw grote dag, is het belangrijk om samen met je om tafel te gaan om alle benodigde aanpassingen te bespreken. Houd hierbij rekening met het feit dat: hoe meer aanpassingen er nodig zijn, hoe duurder de trouwjurk uiteindelijk gaat uitvallen.

Mogelijke aanpassingen om jouw trouwjurk op maat te maken

Het kan natuurlijk voorkomen dat jouw trouwjurk inmiddels als gegoten zit, maar toch nog niet helemaal naar wens is. Dit is niet heel vreemd aangezien een trouwjurk over het algemeen wordt gekozen wanneer de emoties hoog zijn. Hierdoor kan het maanden later gebeuren dat je bijvoorbeeld toch liever geen mouwen had gehad. Bij de Groningse Schaar weten wij gelukkig dat trouwjurken met een paar aanpassingen een compleet andere uitstraling krijgen. Om je weer verliefd te laten worden op jouw trouwjurk, kan je ervoor kiezen om één van de volgende aanpassingen te laten uitvoeren:

  • De rok van de jurk verlengen of inkorten
  • Een strapless jurk voorzien van bandjes of een jurk juist strapless maken.
  • De halslijn veranderen door deze dieper te maken of juist minder diep te maken.
  • Het toevoegen van versieringen zoals kraaltjes, parels of kant. Ook mogelijk om een sluier, sleep of lovertjes toe te voegen.
  • De rits vervangen door een rijglint.
  • Mouwen inzetten of juist verwijderen.
  • Een sleeplus of danslint invoegen.

Kosten trouwjurk op maat laten maken

Het vermaken van een trouwjurk is een precies klusje die je het liefste door een professional laat uitvoeren. Dit brengt wat meer kosten met zich mee, maar je wil uiteraard niet besparen op één van de belangrijkste onderdelen van jouw bruiloft. Bij de Groningse Schaar hebben wij al meer dan tien jaar ervaring in het op maat maken van een trouwjurk. Hierdoor weten wij als geen ander dat iedere trouwjurk anders is en daardoor verschillende kosten met zich meebrengt. Om een prijsindicatie te krijgen, kan je dan ook het beste bij ons naaiatelier in Groningen langskomen. Neem hiervoor jouw trouwjurk mee en geef aan wat jouw wensen zijn. Dit maakt het voor ons mogelijk om de totale kosten te bepalen. Op die manier weet je direct waar je aan toe bent.

Maak op tijd een afspraak bij de Groningse Schaar

Wil jij jouw trouwjurk op maat laten maken? Houd er dan rekening mee dat je ruim van tevoren een afspraak maakt om een goede pasvorm te kunnen garanderen. Wij adviseren hierbij om het maximaal twee a drie maanden voor jouw bruiloft te plannen. Op die manier weet je zeker dat jij tijdens je bruiloft jouw jurk hebt en heb je voldoende tijd om eventuele extra aanpassingen te laten realiseren. Wanneer je last-minute een afspraak maakt, kunnen wij dit helaas niet garanderen.

Daarnaast zien wij in de praktijk regelmatig dat aanstaande bruiden bij ons langskomen, omdat zij zijn afgevallen en daardoor niet meer in hun droomjurk passen. Vrijwel altijd is dit het resultaat van een trouwjurk op maat laten maken maanden voor de bruiloft. Om teleurstellingen te voorkomen zien wij je liever twee maanden voor de grote dag langskomen. Zo zorgen wij er samen voor dat jouw jurk passend blijft. Bekijk snel onze openingstijden en wie weet verwelkomen wij je binnenkort!