Ontdek onze diensten

Vanzelfsprekend ben je bij ons naaiatelier in Groningen altijd aan het juiste adres voor verschillende kledingreparaties. Zo behoren het repareren van gaten, losse naden en het vervangen van ritsen tot onze dagelijkse werkzaamheden. Toch leveren wij naast kledingreparaties nog veel meer diensten. Denk hierbij aan kleding op maat maken en een stomerij. Door ons groot aanbod aan verschillende diensten zijn wij inmiddels hét naaiatelier in Groningen. Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan snel hieronder kennis met al onze diensten: 

kleding op maat maken

Kleding op maat maken

Heb jij meerdere kledingstukken die niet meer de juiste pasvorm hebben? Of wil jij een compleet nieuw kledingstuk laten maken? Ontdek snel wat wij voor je kunnen betekenen.

Gordijnen laten vermaken

Heb jij recent nieuwe gordijnen gekocht? Maar zijn ze te lang voor jouw ramen? Wij maken jouw gordijnen graag op de gewenste lengte voor een oogverblindende uitstraling in huis. 

stomerij in Groningen

Stomerij

Niet alle kledingstukken kunnen gewassen worden in de wasmachine. Denk hierbij aan wol en zijde. Om deze kleding zo goed als nieuw te houden is een reinigingsbeurt bij de stomerij dé oplossing. 

Trouwpak

Zit je trouwpak te ruim of te strak? Wij maken jouw trouwpak op maat zodat het op de grote dag comfortabel zit en er ook nog eens geweldig uitziet.

trouwjurk op maat maken

Trouwjurk op maat maken

Staat jouw grote dag voor de deur, maar zit jouw trouwjurk nog niet als gegoten? Laat dan jouw trouwjurk op maat maken!

motorpak laten reparen

Motorpak repareren

Niets is belangrijker bij het motorrijden dan een goed en comfortabel motorpak. Wanneer jouw motorpak schade heeft, is het noodzakelijk om dit te laten repareren voor jouw veiligheid in het verkeer.