​Trouwpak op maat

Heb jij het afgelopen jaar al tientallen speciaalzaken ter vergeefs bezocht op zoek naar die ene trouwpak die jou als gegoten zit? Maar heb je tot op heden geen kostuum kunnen vinden? Dan begrijpen wij als geen ander hoe frustrerend dit kan zijn! Zeker als de datum van jouw trouwdag steeds dichterbij komt. Gelukkig hoef je niet langer bij de pakken neer te gaan zitten, want bij de Groningse Schaar maken wij graag een trouwpak op maat. Dit is een kostuum die volledig volgens jouw lichaamsmaten is gemaakt, zodat het op jouw bijzondere dag zeker weten als gegoten zit. Dreigt jouw trouwdag in het water te vallen door het ontbreken van een trouwpak? Kom dan zo snel mogelijk naar ons naaiatelier in Groningen om al jouw wensen te bespreken!

Krijg een uniek trouwpak dat niemand anders heeft

Het mooie van het laten maken van een trouwpak is dat je hierbij de keuze hebt uit honderden verschillende bovenstoffen in de kleurrijkste kleuren. Zo is het mogelijk om een traditioneel zwart, blauw of grijs kostuum te laten maken. Maar kan je ook voor een opvallender exemplaar gaan zoals rood, groen of paars. Je bent niet meer afhankelijk van het assortiment van speciaalzaken, waardoor het gemakkelijker is om een trouwpak te vinden die bij jouw dresscode past. Bovendien heb je de keuze uit verschillende soorten voeringen, knopen en stiksels wat betekent dat geen enkel trouwpak hetzelfde is. Laat dus jouw creativiteit de vrije loop gaan en ontvang uiteindelijk een bijzondere creatie voor een speciale gelegenheid.

Jouw tevredenheid staat bij ons centraal

Bij de Groningse Schaar staan wij erom bekend dat wij pas tevreden zijn als onze klanten met een glimlach de deur uitlopen. Hierdoor streven wij ernaar om altijd de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. Zeker wanneer het om iets bijzonders als een trouwpak op maat gaat. Om jouw kostuum perfect om jouw lichaam te laten vallen, is het vanzelfsprekend dat je bij ons een afspraak maakt. Op de uitgekozen datum en tijdstip nemen wij dan uitgebreid de tijd voor je om jouw lichaam op te meten. Aan de hand van de gekregen afmetingen is het voor ons mogelijk om de gekozen stoffen op maat te knippen om hiervan vervolgens jouw trouwpak te maken. Zodra wij het kostuum afhebben, zien wij je graag nog een keer langskomen om te controleren of alles nog steeds als gegoten zit. Ideaal als je bijvoorbeeld afwijkende maten hebt.

Wat zijn de kosten van een trouwpak op maat?

Om er zeker van te zijn dat jouw trouwpak perfect past op jouw grote dag, is het verstandig om dit secuur klusje door een professional te laten uitvoeren. Uiteraard brengt dit extra kosten met zich mee. Iets dat geen probleem moet zijn aangezien je natuurlijk niet wil besparen op één van de belangrijkste onderdelen van jouw bruiloft. Bij de Groningse Schaar weten wij als geen ander dat de uitstraling van een kostuum allesbepalend is voor een geslaagde bruiloft. Daarom kan je bij ons al meer dan tien jaar terecht voor een trouwpak op maat. Met onze vakkennis, uiterste zorgvuldigheid en veel liefde zorgen wij ervoor dat jouw kostuum als gegoten zit. Toch is het belangrijk om te weten dat ieder kostuum anders is, waardoor de kosten voor het vermaken enorm verschillen. Voor een exacte prijsindicatie verzoeken wij je dan ook om langs te komen in ons naaiatelier.

Kom ruim van tevoren langs bij de Groningse Schaar

Wil jij jouw trouwpak op maat laten maken? Houd er dan rekening mee dat je ruim van tevoren, bekijk onze openingstijden, een afspraak maakt om een goede pasvorm te kunnen garanderen. Wij adviseren hierbij om het maximaal twee a drie maanden voor jouw bruiloft te plannen. Op die manier weet je zeker dat jij tijdens je bruiloft jouw kostuum hebt en heb je voldoende tijd om eventuele extra aanpassingen te laten realiseren. Wanneer je last-minute een afspraak maakt, kunnen wij dit helaas niet garanderen.

Daarnaast zien wij in de praktijk regelmatig dat aanstaande bruidegoms bij ons langskomen, omdat zij zijn afgevallen en daardoor niet meer in hun droompak passen. Vrijwel altijd is dit het resultaat van een kostuum op maat laten maken maanden vóór de bruiloft. Om teleurstellingen te voorkomen zien wij je liever twee maanden voor de grote dag langskomen. Zo zorgen wij er samen voor dat jouw trouwpak passend blijft!