Mondkapjes van stof

Met de komst van de coronapandemie in 2020 veranderde ons dagelijks leven in een razendsnel tempo. Zo moesten we onder andere afstand houden van geliefden, zoveel mogelijk thuisblijven en overal waar je kwam mondkapjes dragen. Vooral dit laatste zorgde bij veel mensen voor ontzettend veel gezondheidsproblemen als acne, benauwdheid en paniekaanvallen. Deze problemen hoorden wij regelmatig terugkomen in ons naaiatelier, waardoor wij uiteindelijk zijn begonnen met het maken van mondkapjes van stof. Onze unieke mondkapjes in Groningen komen in talloze kleuren en patronen wat betekent dat er voor ieder wat wils is!

Mondkapjes kopen Groningen - Op maat gemaakt door De Groningse Schaar aan de Steentilstraat 12-14 in Groningen
Mondkapjes kopen in Groningen - Op maat gemaakt door De Groningse Schaar aan de Steentilstraat 12-14 in Groningen
Goedkope mondkapjes kopen Groningen - Op maat gemaakt door De Groningse Schaar aan de Steentilstraat 12-14 in Groningen

Milieuvriendelijker dan een gewoon mondkapje

Het is algemeen bekend dat de papieren mondkapjes meer nadelen met zich meebrengen dan voordelen. Deze mondkapjes zijn namelijk slechts eenmalig te gebruiken en moeten na iedere draagbeurt in de prullenbak. Dit kost niet alleen veel geld, maar is ook enorm belastend voor het milieu. Niet voor niets zag je tijdens de coronaperiode overal deze papieren mondkapjes zwerven op straat.

Om te voorkomen dat onze planeet nog vervuilder raakt dan dat al enkele jaren aan de gang is, hebben wij een duurzaam alternatief gemaakt. Onze mondkapjes van stof zijn gemaakt van de beste kledingstoffen. Hierdoor kan je met een gerust hart het mondkapje zo vaak wassen als dat nodig is. Door het hergebruiken van onze stoffen mondkapjes ga je op een milieuvriendelijke manier de pandemie te lijf.

 

Geniet van een prettig draagcomfort

Bij De Groningse Schaar weten wij als geen ander dat het lang dragen van mondkapjes zeer oncomfortabel is. Dit komt vooral doordat vrijwel de meeste mondkapjes niet geschikt zijn voor iedere gezichtstype. Zo zijn de papieren mondkapjes bijvoorbeeld bij de één te groot, terwijl het bij de andere weer knelt. Om het dragen van mondkapjes voor iedereen prettig te maken krijg je bij ons de mogelijkheid om stoffen mondkapjes op maat te laten maken. Hierbij luisteren wij naar jouw wensen, zodat wij tegen een kleine vergoeding het mondkapje kunnen aanpassen. Dit zorgt ervoor dat je altijd geniet van een prettig draagcomfort.

Hieronder vertellen wij je graag meer over wat onze stoffen mondkapjes zo bijzonder maakt:

  • PPE Protection Mask.
  • Herbruikbaar en wasbaar dus milieubewust.
  • Meer dan 50 keer wasbaar op 60 graden.
  • Extra draagcomfort door oor elastieken.
  • Goede luchtdoorlatend mondkapje door het gebruik van lichte stoffen.
  • Geschikt voor elk gezichtstype.
  • Geheel naar wens op maat te maken

Breng zelf jouw eigen gekozen stof langs in ons naaiatelier

Ieder mens heeft zijn eigen voorkeuren en wensen. Hierdoor kan het gebeuren dat de stoffen mondkapjes die wij op voorraad hebben niet helemaal naar wens zijn. Bij ons krijg je dan ook de mogelijkheid om zelf je eigen stof langs te brengen. Aan de hand hiervan maken wij vervolgens op professionele wijze een schitterend mondkapje op maat. Bovendien is het voor onze zakelijke klanten zelfs mogelijk om stoffen mondkapjes te borduren met een bedrijfslogo. Kom snel langs in ons naaiatelier aan de Steenstilstraat in Groningen en wie weet geniet jij straks op milieuvriendelijke wijze van een optimale bescherming tegen de virusdeeltjes!