Over ons

De Groningse Schaar is een begrip in Groningen. Al 15 jaar voorzien wij de Groninger van professionele kledingreparatie. 

Geschiedenis

1985

Begonnen

1995

1e pand

2003

2e pand

2023

Vandaag de dag

Liefde voor het vak

Met kleding bezig zijn is onze passie, waardoor wij erom bekend staan dat wij kledingstukken pas leveren als het weer in topstaat is. Niet voor niets geven wij op iedere kledingreparatie garantie. Daarnaast krijgen wij geregeld speciale kleding met sentimentele waarde binnen om te repareren. Dit doen wij zo zorgvuldig mogelijk, zodat jij helemaal tevreden de deur uit gaat.

Professionele kledingreparatie

Al meer dan 15 jaar voorzien we Groningers van professionele kledingreparaties. Door onze snelle groei zijn wij 5 jaar geleden zelfs verhuisd naar een groter pand om onze klanten te blijven voorzien van kledingreparaties. Service staat bij ons hoog in het vaandel en dat merk je direct zodra je bij ons binnenstapt. De koffie staat altijd klaar!

Speciale opdracht zijn welkom

Behalve het uitvoeren van alledaagse kledingreparaties ben je bij ons ook op het juiste adres voor speciale opdrachten. Van kussens op maat voor hotels tot aan het borduren van logo's voor bedrijfskleding. Geen opdracht is voor ons te gek, waardoor wij regelmatig werken voor hotels, kledingzaken en restaurants. Kom daarom gerust als zakelijke klant bij ons langs om jouw wensen te bespreken.

Klanttevredenheid staat centraal

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat wij klanttevredenheid voorop hebben staan. Iedere kledingreparatie wordt met dezelfde zorgvuldigheid en liefde gedaan, waardoor wij topkwaliteit leveren. Hierdoor maken wij bewust geen reclame maar geloven wij in de kracht van mond-tot-mond reclame van onze tevreden klanten. Iets dat iedere dag opnieuw zijn vruchten afwerpt