Gordijnen laten vermaken

Heb jij recent een nieuwe woning toegewezen gekregen of gekocht? Dan wil jij natuurlijk niets liever dan zo snel mogelijk gordijnen voor het raam hangen. Hiermee creëer je namelijk niet alleen meer privacy tegen inkijk van buitenaf, maar krijg jouw interieur ook direct meer sfeer. Niet voor niets zijn gordijnen al jarenlang verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en maten. Toch kan het soms gebeuren dat jouw droomgordijnen net even te lang zijn voor jouw ramen. Wanneer dit het geval is, dan helpt de Groningse Schaar je graag bij het op maat maken van jouw schitterende gordijnen. Kom binnenkort langs in ons naaiatelier en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Op maat gemaakt voor jou

Wanneer je op zoek bent naar die ene perfecte paar gordijnen om te matchen met jouw interieurstijl, dan heb je hoogstwaarschijnlijk al gemerkt dat je ontzettend veel keuze hebt. Zo komen gordijnen in verschillende stoffen die ieders hun eigen dikte hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verduisterende gordijnen, die gemaakt zijn van een dikker stof met een UV-filter erin verwerkt, om de felle zonnestralen buiten de deur te houden. Vandaag de dag zijn alle soorten gordijnen kant en klaar te kopen bij woonwinkels. Helaas gaat het hierbij slechts om de gangbare afmetingen, maar niet iedereen huis heeft ramen in deze formaten. Daarom kan het in veel gevallen aantrekkelijker zijn om gordijnen op maat te laten maken.

Hoe gaat het in zijn werking?

Bij de Groningse Schaar weten wij inmiddels door onze jarenlange ervaring dat geen enkel huis dezelfde formaat ramen heeft. Hierdoor kan het in veel situaties lastig zijn om perfect aansluitende gordijnen te vinden. Wij geloven erin dat ieder huis passende gordijnen verdiend, waardoor wij al jaren gordijnen op maat maken. Om dit voor jouw huis te realiseren is het verstandig om met de door jou uitgekozen gordijnstof en de juiste afmetingen langs te komen in ons naaiatelier in Groningen. Aan de hand hiervan kunnen wij berekenen hoe lang wij nodig hebben om jouw gordijnen op maat te maken en wat de kosten hiervan zijn. Op die manier weet je direct waar je aan toe bent. Wel zo gemakkelijk als je op korte termijn wilt genieten van nieuwe, passende gordijnen!

Alle soorten gordijnen zijn welkom

Ieder jaar veranderen de woontrends enorm. Zo zijn het ene jaar gordijnen onwijs populair, terwijl het jaar erop vitrages niet aan te slepen zijn. In ons naaiatelier hebben wij de afgelopen vijftien jaar al veel verschillende soorten gordijnen in handen gehad, waardoor inmiddels alle soorten gordijnen bij ons welkom zijn. Dit betekent dat wij niet alleen gordijnen maar ook vitrages, verduisterende gordijnen en overgordijnen moeiteloos op maat maken.

Bij het op maat maken van vitrages is het bovendien handig om te weten dat wij altijd met de uiterste precisie te werk gaan. Vitrages zijn over het algemeen gemaakt van dunne stoffen die dienen ter aankleding van een woonruimte. Dit maakt vitrages extra kwetsbaar voor scheuren en andere beschadigingen. Om dit te voorkomen behandelen wij iedere vitrage op professionele wijze voor een prachtig resultaat.

Gordijnen op maat laten maken bij de Groningse Schaar

Wil jij jouw gordijnen op een professionele en betaalbare wijze laten inkorten? Dan ben je van harte welkom bij de Groningse Schaar. Bij ons is ieder soort gordijn welkom door onze jarenlange ervaring. Daarnaast kunnen wij behalve het op maat maken van gordijnen ook gordijnen repareren. Denk hierbij aan het repareren van gaten of het herstellen van kant. Bekijk snel onze openingstijden en kom langs in ons naaiatelier voor een kopje koffie of thee. Hier krijg je direct een vrijblijvende prijsopgave voor het op maat laten maken van jouw gordijnen. Ideaal als je op korte termijn wilt genieten van jouw schitterende nieuwe gordijnen!